Doi tineri, unul din Bucureşti şi altul din Marea Britanie, au avut nevoie de intervenţia cadrelor medicale, luni, în zona unui festival de muzică electronică din Mamaia, existând suspiciuni că ei consumaseră droguri, unul fiind în stare de inconştienţă, iar celălalt era agitat. După această intervenţie, tot la Mamaia, medicii au intervenit în cazul unei femei din Polonia, care era în comă, posibil tot din cauza drogurilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, cadrele medicale au fost solicitate să intervină luni dimineaţa, în Mamaia, în zona unui festival de muzică electronică din staţiune, după ce doi tineri prezentau simptome ale consumului de substanţe interzise, unul fiind inconştient, iar celălalt agitat. C

Cei doi tineri, unul de 25 de ani din Bucureşti, iar cel de-al doilea, în vârstă de 20 de ani, din Londra, au primit îngrijiri de specialitate.

Bărbatul din România a fost preluat de ambulanţă şi dus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru continuarea investigaţiilor, în timp ce tânărul din Marea Britanie a refuzat să fie dus la unitatea medicală.

După aceste două intervenţii, cadrele medicale ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă au fost solicitate să intervină tot în nordul staţiunii Mamaia, la o altă persoană suspectă de consum de droguri.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă, este vorba de o femeie din Polonia. Aceasta a fost transportată în comă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.