Un cutremur cu magnitudinea 3,4 s-a produs, marţi, în judeţul Buzău, la ora 15.35, la o adâncime de 140 de kilometri, anunţă Institutul Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP). Iniţial, Institutul a transmis că seismul a avut magnitudinea 2,9 grade.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Seismul a avut loc la ora 15:35:00, la o adâncime de 140 de kilometri. 

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: Nehoiu (21km), Covasna (36km), Întorsura Buzăulu i(42km), Târgu Secuiesc (50km), Vălenii de Munte (58km). 

În urmă cu trei zile, alte două cutremure s-au produs în judeţul Buzău. 

Cel mai puternic cutremur de la începutul acestui an s-a produs în 25 aprilie. Cutremurul a avut magnitudinea 4,6 şi s-a înregistrat în apropierea următoarelor oraşe: Covasna (12 kilometri), Întorsura Buzăului (25 de kilometri, Târgu Secuiesc (27 de kilometri), Nehoiu (35 de kilometri) şi Sfîntu Gheorghe (52 de kilometri). 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.