Opt persoane au fost rănite sâmbătă după-amiază într-un accident rutier în judeţul Constanţa, după ce două maşini s-au ciocnit. Poliţiştii au stabilit că şoferul unui autoturism consumase băuturi alcoolice. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a transmis în urma accidentului din 23 August au fost opt persoane rănite, şapte adulţi şi un copil de un an şi jumătate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE Astfel, au fost răniţi trei femei, cu vârste cuprinse între 22 – 31 de ani, un copil de un an şi jumătate, patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 24 -30 de ani, victimele fiind diagnosticate cu dureri toracice şi traumatisme. Persoanele rănite au fost transportate la Spitalul Judeţean Constanţa cu două ambulanţe SMURD, patru ambulanţe ale Serviciului Judeţean şi elicopterul SMURD.

ŞTIREA INIŢIALĂ Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, sâmbătă, în jurul orei 16, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 39, în localitatea 23 August.

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, care circulau în sensuri opuse, conduse de doi bărbaţi. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a şapte persoane, patru din primul autoturism şi trei din cel de-al doilea autoturism”, a anunţat IPJ Constanţa.

Sursa citată menţionează că cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar în cazul primului şofer, de 25 de ani, din Maramureş, rezultatul a fost de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conform Serviciului Judeţean de Ambulanţă, la locul accidentului s-au deplasat două echipaje SMURD B, trei ambulanţe SAJ B2 şi elicopterul SMURD.
Poliţiştii au întocmit dosar penal în acest caz.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.