Traficul rutier pe Drumul Naţional 2 C, în apropiere de localitatea Padina, judeţul Buzău, este complet blocat, luni, după ce un camion încărcat cu 42 de saci de câte 500 de kilograme de azotat de amoniu s-a răsturnat. Zona a fost izolată, la faţa locului aflându-se echipaje de pompieri de la ISU Buzău, dar şi pompieri voluntari de la Padina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit poliţiştilor din Buzău, circulaţia rutieră pe DN 2 C, în apropiere de localitatea Padina, este complet blocată după ce camionul cu azotat de amoniu s-a răsturnat pe sensul de mers către Ialomiţa, fiind prezente la faţa locului echipaje de poliţie şi pompieri.

FOTO: Ciprian Sterian
FOTO: Ciprian Sterian

În urma incidentului nu au rezultat victime, dar sunt scurgeri de combustibil din TIR. 

A fost instituită o zonă de siguranţă de 800 de metri, dar maşinile sunt oprite de Poliţie la peste 1 kilometru distanţă de locul accidentului.

FOTO: Ciprian Sterian
FOTO: Ciprian Sterian

În operaţiune sunt implicate echipaje de pompieri de la ISU Buzău, iar pompierii voluntari de la Padina au venit şi cu un buldoexcavator pentru a îndepârta sacii cu azotat căzuţi pe şosea. De asemenea, pompierii au decuplat bornele bateriei camionului, care este înmatriculat în Bulgaria.

De asemenea, camionul va fi golit iar TIR-ul va fi repus pe şosea cu ajutorul unei macarale.

La locul accidentului se află subprefectul de Buzău, Sorin Gheorghe.

Pompierii susţin că situaţia este sub control.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.