Poliţiştii botoşăneni au început o anchetă, după ce un bărbat s-a vaccinat a treia oară cu vaccinul Pfizer, verificările fiind făcute pentru comiterea infracţiunii de fals în declaraţii. Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, afirmă că persoana din Botoşani care a primit a treia doză de vaccin intenţiona să primească şi a patra doză. Gheorghiţă a explicat că acest lucru a fost posibil în condiţiile în care, din cauza adresabilităţii ridicate, cartea de identitate a persoanei nu a fost verificată în sistem.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Valeriu Gheorghiţă anunţă că bărbatul din Botoşani care a primit trei doze de vaccin Pfizer intenţiona să se prezinte şi pentru a patra / Cartea de identitate nu a fost scanată înainte vaccinării, din cauza aglomeraţiei

 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani, poliţiştii fac cercetări în cadrul unui dosar penal, după ce un bărbat de 49 de ani s-a prezentat la un centru de vaccinare din Dorohoi şi a făcut a treia doză de Pfizer.
 
Bărbatul le-ar fi spus celor de la centru că nu are rapelul făcut. 
 
Poliţiştii din Botoşani au deschis un dosar penal in rem pentru comiterea infracţiunii de fals în declaraţii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.