Furtuna de sâmbătă după-amiaza a provocat pagube în mai multe zone Bucureştiului, echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă intervenind pe zece străzi pentru a îndepărta copaci, stâlpi sau elemente de construcţii dislocate de vântul puternic. Potrivit ISU, 39 de copaci au căzut, un acoperiş a fost parţial despins, ca şi tencuiala faţadei unei clădiri. A existat şi o acumulare de apă într-o locuinţă, un stâlp de electricitate căzut şi 26 de autoturisme avariate

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE În urma furtunii din Capitală, ISU Bucureşti-Ilfov a transmis că s-au înregistrat 39 de copaci căzuţi, un caz de acumulare de apă în locuinţă, un caz de tencuială de faţadă a unei clădiri care s-a desprins de asemenea, un stâlp căzut, un acoperiş parţial desprins şi 26 de autoturisme avariate. 
 
ŞTIREA INIŢIALĂ Pe strada Apeductului a fost nevoie de intervenţia ISU pentru îndepărtarea unor elemente de construcţie care se desprinseseră şi exista pericolul să cadă.
 
Pe străzile Cernişoara, Şoseaua Alexandriei, copaci au căzut pe carosabil, în timp ce pe strada Chilia Veche şi pe strada Romaniţei doi pomi au căzut pe autoturisme. Pe strada Batiştei, pompierii au intervenit pentru îndepărarea unui arbore care stă să cadă. 
 
Totodată, pe strada Drumul Osiei un stâlp a căzut la pământ, iar pe strada Bârgarilor s-a produs un scurtciruit la un stâlp de iluminat.
 
Vântul puternic a desprins parţial un acoperiş al unui imobil de pe strada Intrarea Filmului , în timp ce pe strada Humuleşti demisolul unei locuinţe a fosta inundat.
 
În total, până la ora transmiterii acestei ştiri, în zona Capitalei sunt 29 de copaci căzuţi şi 19 autovehicule avariate, anunţă ISU. 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.