O barcă s-a răsturnat în mare, în judeţul Constanţa, iar o persoană este în pericol de înec. Autorităţile au intervenit cu mai multe echipaje., dar a constatat că sesizarea nu se confirmă. Alerta a fost dată de un trecător care, ce mai probabil, a văzut o bucată de dig.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Echipele de intervenţie ajunse în zona semnalată au constatat că apelul nu se confirmă.

Acestea nu au observat nicio ambarcaţiune în zonă. După ce au fost făcute verificări şi în zona digurilor, echipele de salvare s-au retras. 

Apelul la 112 a fost făcut de o persoană din dreptul hotelului Parc, iar reprezentanţii ISU Dobrogea consideră că cel mai probabil acesta a văzut o bucată de dig şi a crezut că este o barcă.

ŞTIRE INIŢIALĂ: O barcă de mici dimensiuni s-a răsturnat în mare, la intrarea în staţiunea Mamaia, în apropierea Hotelului Parc.  

Autorităţile intervin cu mai multe echipaje şi a fost solicitat şi elicopterul SMURD.  

Din primele informaţii, o persoană este în pericol de inec. Deocamdată, nu s-au stabilit împrejurările producerii incidentului.  

 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.