Avaria la o conductă de apă, care a afectat Institutul Clinic Fundeni şi Institutul pentru Boli Cardiovasculare ”CC Iliescu”, a fost remediată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Ministerul Sănătăţii a fost informat de către conducerea Institutului Clinic Fundeni că, la orele 15.00, au fost încheiate lucrările de reparaţii la tevile avariate, iar clădirile sunt alimentate cu apă.

UPDATE - Avaria care a afectat activitatea Institutului Clinic Fundeni şi a Institutului pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu din Bucureşti a survenit pe reţelele interioare de alimentare cu apă ale unităţilor spitaliceşti, reţea care nu se află în administrarea companiei Apa Nova, a precizat compania. 

”Cu toate acestea, compania Apa Nova a deplasat în mod proactiv echipe operaţionale la faţa locului care intervin în mod voluntar în zonă la această oră, pentru a remedia avaria şi pentru a minimiza intervalul de întrerupere în furnizarea cu apă”, a anunţat Apa Nova.

ŞTIRE INIŢIALĂ- ”Ministerul Sănătăţii a fost informat astăzi, 2 iulie, că, în jurul orei 1.00, s-a înregistrat o avarie la conductele de apă din cadrul Institutului Clinic Fundeni care afecteză alimentarea cu apă a institutului, precum şi a Institutului pentru Boli Cardiovasculare „CC Iliescu”. Potrivit informaţiilor primite până la această oră, au fost luate măsurile necesare pentru remedierea avariei, iar echipe tehnice ale Companiei Apa Nova Bucureşti lucrează în prezent în subsolul institutului la remedierea avarieri”, a transmis, vineri, Ministerul Sănătăţii.

Sursa citată a precizat că, totodată, în jurul orei 9.00 s-a întrunit în sedinţă de urgenţă Consiliul de Administraţie al Institutului Clinic Fundeni în cadrul căreia a fost aprobată demararea procedurilor de achiziţie în regim de urgenţă a necesarului pentru lucrările de reparaţie.

Urgenţele medicale vor fi redirecţionate de către Centrul Operativ pentru Situaţii de Urgenţă (COSU) din cadrul Ministerului Sănătăţii către alte unităţi cu competenţe.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.