Traficul este aglomerat luni dimineaţă, pe Autostrada Soarelui, mai ales pe sensul către Constanţa, precum şi la staţia de taxare de la Feteşti. Aglomeraţie este şi în judeţul Constanţa, pe DN39, iar între staţiunile Eforie Nord şi Eforie Sud s-au format coloane pe ambele sensuri. Circulaţia rutieră este îngreunată din cauza aglomeraţiei şi pe Valea Prahivei, pe sensul de urcare, între staţiunile Sinaia şi Predeal, precum şi între localităţile Nistoreşti şi Comarnic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, pe Autostrada Soarelui traficul este aglomerat pe sensul de mers către Constanţa, în timp ce pe celălalt sens traficul este moderat. Pe sensul către litoral au avut loc mai multe tamponări din cauza nepăstrării distanţei de siguranţă între autovehicule.

Aglomerat este şi la staţia de taxare de la Feteşti, tot pe sensul către Constanţa, pentru că foarte mulţi şoferi preferă să plătească taxa de pod la ghişeu, pe loc. Poliţiştii amintesc că prin staţia de taxa se poate trece liber, cu condiţia ca taxa să fie plătită înainte sau după trecere, până a doua zi, la ora 24.00, la oricare dintre benzinării sau prin SMS, la numărului 7577.

În judeţul Constanţa, traficul rutier pe DN39 este intens şi se circulă îngreunat la ieşirea de pe Autostrada A4 şi intrarea pe DN39, la Agigea. Între staţiunile Eforie Nord şi Eforie Sud s-au format coloane pe ambele sensuri.

De asemenea, conform Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, din cauza aglomeraţiei traficul rutier pe sensul de urcare al DN1 Ploieşti - Braşov se desfăşoară îngreunat între staţiunile Sinaia şi Predeal precum şi între localităţile Nistoreşti şi Comarnic.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.