Două maşini s-au ciocnit, joi, pe DN 13, în judeţul Braşov, şapte persoane fiind rănite, între care un copil. Patru persoane, între care o fetiţă de doi ani, sunt transportate la spital, unul dintre răniţi fiind preluat de un elicopterul SMURD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Potrivit ISU Braşov, la locul accidentului s-a deplasat şi echipajul SMURD C de terapie intensivă. Totodată, s-a intervenit pentru scoaterea persoanei încarcerate dintre fiarele autoturismului şi pentru acordarea asistenţei medicale victimelor. 

Elicoperul a preluat un bărbat în vârstă de 26 de ani care a suferit fractură de bazin şi fractură de femur.

”Dintre cele 7 victime, 3 refuză transportul la spital. Două dintre victime vor fi transportate la UPU Brasov (printre care şi victima preluată de elicopter), iar mama împreună cu fiica în vârstă de 2 ani şi jumătate vor fi transportate la Spitalul de Pediatrie Braşov. Toate persoanele sunt conştiente”, a precizat sursa citată.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Accident rutier - Rupea Gară, DN 13 între doua autoturisme. Din primele informaţii primite, în urma accidentului au rezultat 7 victime, printre care şi un copil”, a transmis, joi, ISU Braşov.

Sursa citată a precizat că una dintre victime este încarcarcerată.

”La fata locului se deplasează o autospecială de descarcerare, o autospecială cu apă si spumă si modul de descarcerare, 2 echipaje SMURD, o ambulantă SAJ, si o autospecială apartinând SVSU Rupea”, a mai transmis sursa citată.

De asemenea, la locul accidentului se deplasează şi elicopterul SMURD Braşov.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.