Un bărbat care ar fi avut un comportament suspect a fost scos de forţele de ordine din mulţimea care protestează duminică seară în Piaţa Victoriei, informează Jandarmeria Bucureşti. El va fi dus la secţia de poliţie pentru legitimare şi pentru luarea măsurilor care se impun.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei Bucureşti, câţiva protestatari le-au atras atenţia forţelor de ordine că în mulţime se află un bărbat care are un comportament suspect. Jandarmii l-au scos din zona protestului pe bărbatul de aproximativ 35 de ani, urmând să fie dus la secţia de poliţie pentru a fi legimitat şi sancţionat, dacă va fi cazul.

Câteva mii de oameni protestează duminică seară în Piaţa Victoriei din Capitală, cerând demisia Guvernului. La ora 21.00, protestatarii au aprins lanternele telefoanelor mobile, au huiduit şi au strigat „Demisia”.

Este a treia seară consecutiv de proteste.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.