Drumurile naţionale şi judeţene din Tulcea vor fi închise, în această noapte, începând de la ora 22 şi până joi, la ora 8. De asemenea, cursurile sunt suspendate pe data de 6 februarie, în toate unităţile şcolare din judeţ, cu excepţia celor din municipiul Tulcea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, pe data de 6 februarie, prin Hotărârea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, sunt suspendate cursurile şcolare, cu excepţia unităţilor de învăţământ din municipiul Tulcea.

De asemenea, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a mai decis ca începând din data de 5 februarie, ora 22 şi până pe data de 6 februarie, ora 8, drumurile naţionale şi judeţene să fie închise circulaţiei rutiere.

Totodată, pentru gestionarea eventualelor situaţii de urgenţă generate de fenomenele meteo prognozate,  mai multe utilaje de la inspectorate pentru situaţii de urgenţă vor sosi la Tulcea. Astfel, o şenilată de la ISU Galaţi a fost trimisă în zona Măcin, un camion cu autofreză de la ISU Iaşi se deplasează către Tulcea, iar o autospecială de transport personal şi victime multiple vine în sprijin de la ISU Bucureşti-Ilfov.

Judeţul Tulcea se află în această noapte sub avertizare cod roşu de vânt puternic şi viscol.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.