Tribunalul Constanţa a decis că omul de afaceri Ioan Niculae nu poate fi eliberat condiţionat, decizia instanţei fiind definitivă. Magistraţii au stabilit că Niculae poate formula o nouă cerere de liberare condiţionată după 23 octombrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Tribunalul Constanţa a decis, vineri, să admită contestaţia DNA Constanţa împotriva deciziei Judecătoriei Medgidia din 12 mai, prin care Ioan Niculae putea fi eliberat condiţionat. 
 
"Respinge propunerea de liberare condiţionată formulată de Comisia de individualizare a regimului de executare a pedepselor privative de libertate din cadrul Penitenciarului Constanţa-Poarta Albă, privind pe condamnatul Niculae Ioan. Stabileşte termen de reiterare a propunerii după data de 23.10.2021”, se arată în decizia Tribunalului Constanţa. 
 
Decizia instanţei este definitivă. 
 
Omul de afaceri Ioan Niculae, administrator al InterAgro, a fost condamnat în luna februarie a acestui an, de Curtea de Apel Bucureşti, la cinci ani de închisoare în dosarul în care este acuzat, între altele, că "a corupt" oameni de afaceri, funcţionari publici şi înalţi demnitari să promoveze o Hotărâre de Guvern prin care să fie acordate facilităţi fiscale privind subvenţionarea achiziţiei de îngrăşăminte chimice, acest lucru aducând InterAgro un beneficiu de 600 de milioane de euro.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.