Trei cutremure, cu magnitudini de 2,8, 2,4 şi 2,6, au avut loc vineri, în judeţele Buzău, Vrancea şi Galaţi, conform Institutului Naţional de Fizica Pământului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primul seism, cu 2,8 magnitudine, a avut loc la ora 6.37, la o adâncime de 117,4 km, în judeţul Buzău. Cel de-al doilea, cu 2,4 magnitudine, s-a produs în Vrancea, la adâncimea de 119,5 km, iar cel de-al treilea, cu magnitudinea 2,6, a fost în judeţul Galaţi, la adâncimea de 15 km.

Un cutremur cu magnitudinea 3,1 s-a produs joi, la ora 23,05, în judeţul Vrancea, la adâncimea de 105,1 kilometri. Un alt cutremur, cu 2,8 magnitudine, a avut loc, tot joi, la ora 2.00, în judeţul Dâmboviţa, la o adâncime de 73 de kilometri.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Cu o zi în urmă, un seism cu magnitudinea 3,6 s-a produs la ora 14.15, în judeţul Buzău, la adâncimea de 132,8 kilometri. Seismul a avut epicentrul la patru kilometri de oraşul Nehoiu şi la 53 de kilometri de municipiul Buzău.

În ultimii doi ani, în România au avut loc peste 25 de seisme cu magnitudine peste 4.

În 8 februarie, în Vrancea s-a produs un cutremur cu magnitudinea 5, care a fost resimţit şi în Bucureşti. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.