Trei absolvenţi ai Colegiului Naţional B. P. Hasdeu din Buzău au obţinut media 10 la Bacalaureat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Doi dintre aceştia, Carla Sava şi Teodor Cristian Borcan, sunt colegi de clasă la Matematică Informatică bilingv  în timp ce cea de-a treia medie de 10 a fost obţinută de Diana Tulin absolventă a profilului Filologie.

La nivelul judeţului Buzău, rata de promovare (înainte de contestaţii) este de 76,34 % cu 1,5% mai mică decât anul trecut.

Pentru promoţia curentă, rata de promovare este de 79,52 %, iar pentru promoţiile anterioare, rata de promovare este de 31,9 %. Au promovat 1858 de candidaţi, dintr-un total de 2434 de candidaţi prezenţi.

Dintre aceştia, 1806 candidaţi provin din promoţia curentă, iar 52 de candidaţi provin din promoţiile anterioare.

Pe discipline de examen, situaţia candidaţilor cu note de 10 este următoarea: 7  candidaţi au obţinut nota 10 la proba de Limba şi literatura română, 146 candidaţi au obţinut nota 10 la proba obligatorie a profilului, 87 de candidaţi au obţinut nota 10 la proba la alegere a profilului şi a specializării.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.