Călătoriile cu mijloacele de transport în comun în municipiul Galaţi sunt gratuite pe tot parcursul zilei de vineri, în urma unei decizii luate la nivelul Primăriei în condiţiile în care este viscol, iar traficul rutier se desfăşoară cu dificultate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Primăriei Galaţi au anunţat că vineri, cetăţenii pot călători gratuit cu mijloacele de transport în comun din municipiu. Decizia vine în condiţiile în care traficul rutier se desfăşoară cu dificultate în municipiul Galaţi din cauza viscolului puternic. 

Potrivit reprezentanţilor municipalităţii, utilajele şi echipele organizate la nivelul Primăriei Municipiului Galaţi sunt pe stradă şi intervin în zonele unde este necesar, încă de noaptea trecută.

Până la această oră peste 250 de tone de sare au fost împrăştiate pe carosabil şi 98 de utilaje circulă atât pe arterele principale cât şi pe cele secundare. Vântul suflă în continuare cu putere, iar la rafale, apreciază specialiştii, ating şi 70 de kilometri pe oră, acesta fiiind motivul pentru care intervenţiile echipelor sunt mult îngreunate, se mai arată în comunicatul Primăriei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.