Traficul rutier este intens, vineri seară, pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, iar în zonele unde se desfăşoară lucrări se circulă în coloană, anunţă Centrul Infotrafic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa traficul rutier este intens. În zona lucrărilor se circulă în coloană cu viteză redusă de deplasare.

Pe anumite tronsoane, circulaţia este restricţionată pe câte o bandă pentru fiecare sens, pentru efectuarea de lucrări la carosabil: km 27-36, Cernica, Ilfov - Fundulea, Călăraşi; - km 84+120 m - 91+750 m, Drajna Nouă, Călăraşi.

Şoferii sunt sfătuiţi să folosească ruta alternativă DN 2 Bucureşti - Urziceni - DN 2A Urziceni - Hârşova - Constanţa sau DN 3 Bucureşti- Fundulea - Lehliu - A2.

"Îi sfătuim pe conducătorii auto să mărească distanţa în mers, iar în cazul în care încheie coloanele să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp", arată Centrul Infotrafic.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.