Primăria Timişoara va monta în tramvaie, autobuze şi troleibuze, dar şi în şcoli, dispozitive pentru dezinfecţie, pentru a preveni infectarea cu coronavirus. Municipalitatea va pune la dispoziţie 10 containere pentru carantină şi va achiziţiona alte zece. Toate vor fi montate în locuri secrete din oraş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că Primăria va lua mai multe măsuri pentru prevenirea coronavirusului.

”Vom avea 10 containere pentru carantină. Opt le avem, două există pe stoc şi le vom achiziţiona rapid şi probabil că vom mai comanda 8-10 în funcţie de capacitatea de livrare. Ele vor avea grup sanitar în fiecare cameră. Într-un container va sta o persoană. Containerele sunt în mai multe locuri, nu spunem unde vor fi amplasate. Dacă vor fi văzute şi se va presupune că servesc la carantină... totuşi, să nu creăm panică. Vom instala şi în mijloacele de transport public dispozitive de dezinfecţie şi vom plasa şi în şcoli astfel de dispozitive. Dispozitivele de dezinfecţie vor rămâne în autobuze, tramvaie şi troleibuze în permanenţă. Dacă vom considera că nu sunt utile, nu le vom mai ţine, vedem”, a spus primarul Nicolae Robu.

La Timişoara a fost confirmat, vineri, primul caz de coronavirus, la o femeie de 38 de ani care recent s-a întors dintr-o călătorie din Italia. Alte 200 de persoane venite din zonele afectate din Italia, sunt izolate la domiciliu, în Timiş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.