Termoenergetica anunţă că lucrările de reabilitare în regim de urgenţă a unuia dintre cele mai importante "noduri" în funcţionarea sistemului de termoficare, cu o vechime de 55 de ani continuă, luni, prin montarea conductei cu diametrul de 1200mm şi a celor două vane cu diametrul de 1000mm.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Lucrările de reabilitare în regim de urgenţă a unuia dintre cele mai importante "noduri" în funcţionarea sistemului de termoficare, cu o vechime de 55 de ani continuă, luni, prin montarea conductei cu diametrul de 1200mm şi a celor două vane cu diametrul de 1000mm. Căminul Releului, unul dintre cele mai mari obiective ale reţelei termoficare din Capitală, cu o suprafaţă de 180 de metri pătraţi, are amplasate în interior vanele care fac legătura între Magistrala 3 Sud şi Magistrala Berceni, respectiv legăturile între conductele de alimentare între CTE Sud si CTE Progresu”, precizează Termoenergetica. 

Compania arată că expertiza tehnică a indicat în cazul său degradări importante ale structurii de rezistenţă cauzate de lipsa investiţiilor din ultimii 20 de ani.

”Tot acum se înlocuiesc aproximativ 20 de metri de conductă cu diametrul de 1200mm şi alţi aproximativ 50 de metri de conductă cu diametrul de 1000mm, precum şi mai multe vane printre care două vane cu diametrul de 1000mm”, arată Termoenergetica.

Conducta Magistralei 3 Sud a fost pusă în funcţiune în anul 1968, iar termenul estimat pentru reluarea furnizării agentului termic este 20 august 2023.

”Vă reamintim că termenele lucrărilor sunt estimate înainte de deschiderea şantierelor. Finalizarea lucrărilor depinde de complexitatea acestora, care este în directă legătură cu starea de degradare a conductelor. Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie lucrează în regim permanent pentru soluţionarea problemelor apărute în teren. În şantierele mari, se va lucra simultan în mai multe puncte, astfel încât, pe măsura finalizării unor operaţiuni, punctele termice să fie repuse în funcţiune mai repede decât termenul estimat. Clienţii au la dispoziţie informaţii prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, precum şi prin aplicaţia Termoalert. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere!”, transmite Termoenergetica. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.