Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti anunţă începerea lucrărilor de reparaţii şi înlocuire a porţiunilor de conductă deteriorată, în urma încheierii sezonului de încălzire 2019-2020. Pentru a diminua disconfortul resimţit de clienţi, durata estimată de execuţie a acestor lucrări va fi cuprinsă între 24 şi 48 de ore, doar în cazuri excepţionale aceasta urmând a fi prelungită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Termoenergetica, lucrările vor fi efectuate în toate sectoarele municipiului Bucureşti şi vor fi anunţate, atât prin postarea de afişe la scara fiecărui bloc aflat în această situaţie, cât şi centralizat, pe site-ul CMTEB – la rubrica “Lucrări programate”.

"Vă reamintim că toate opririle în furnizarea apei calde sunt anunţate pe site-ul instituţiei - www.cmteb.ro, la secţiunile “Avarii”, “Lucrări programate” sau “Funcţionare sub parametri”. Tot acolo sunt menţionate cauzele opririi, zonele afectate şi orele estimate de repunere în funcţiune. Aceste informaţii sunt actualizate în permanenţă în funcţie de situaţia existentă pe teren. Astfel, cetăţenii pot apela numerele 0319442, TELVERDE – 0800820002 (apel gratuit) sau numerele dispeceratelor de sector (indicate pe site) aflate la dispoziţia clienţilor 24 de ore din 24", arată sursa citată.

Echipele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti S.A. lucrează în regim continuu pentru finalizarea cât mai rapidă a lucrărilor. Pentru a diminua disconfortul resimţit de clienţi, durata estimată de execuţie a acestor lucrări va fi cuprinsă între 24 şi 48 de ore, doar în cazuri excepţionale aceasta urmând a fi prelungită.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.