Traficul pe Drumul Naţional 6, în judeţul Teleorman, va fi restricţionat, începând de luni, pentru lucrări la o trecere la nivel cu calea ferată, în zona kilometrului 62, Videle – Giurgiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că, din cauza unor lucrări de refacere a trecerii la nivel cu calea ferată pe lina CF 105, la intersecţie cu DN 6, în zona kilometrului 62+550 de metri, Videle - Giurgiu, se vor institui restricţii în zonă.

Astfel, de luni, ora 17.00, până joi, ora 17.00 se instituie restricţii pentru sensul de circulaţie Alexandria-Bucureşti, iar de luni, 20 noiembrie, până joi, 23 noiembrie, pentru celălalt sens de mers.

”În noaptea de 23 noiembrie, ora 0.00, până în 24 noiembrie, ora 04.00, se va închide traficul rutier, circulaţia desfăşurându-se pe rute ocolitoare”, anunţă Infotrafic.

Pentru relaţia Bucureşti - Alexandria şi retur, circulaţia se va desfăşura pe ruta Bucureşti - Drăgăneşti Vlaşca  - Târnava - Comoara - Drăgăneşti Vlaşca – DN 6.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.