Primăria Capitalei anunţă că, luni seară, sute de utilaje intervin pe arterele principale pentru a evita depunerea de polei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Urmare a condiţiilor meteo nefavorabile, poliţiştii locali din cadrul D.G.P.L.C.M.B. acţionează pentru depistarea zonelor în care exista posibilitatea depunerii de polei (poduri, pante, rampe, pasaje şi principalele artere de circulaţie)”, anunţă, luni seară, Primăria Capitalei.

Potrivit acesteia, operatorii de salubritate au raportat că acţionează cu utilaje şi lucrători manuali, după cum urmează:

- Sector 1 – Romprest: 7 utilaje + 70 operatori;

- Sector 2 – Supercom: 51 utilaje şi 215 operatori;

- Sector 3 – Direcţia de Salubritate: 20 utilaje şi 40 operatori;

- Sector 4 – Rosal:  20 utilaje;

- Sector 5 – Salubritate :  50 utilaje, 60 operatori;

- Sector 6 – Urban: 46 utilaje, 70 de operatori.

”Au fost sesizate probleme privind depunerea poleiului pe arterele principale, astfel ca incepând cu orele 19.00, operatorii de salubritate au intervenit prin împrăştiere de material antiderapant  si în special pe zona podurilor, pantelor, rampelor şi a pasajelor astfel încât la aceasta ora carosabilul este  “la negru” iar traficul rutier se desfăşura în condiţii normale de iarnă”, au mai transmis oficialii Primăriei Bucureşti.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.