Mai mulţi locuitori ai comunei sucevene Bosanci au strâns bani şi au asfaltat o porţiune dintr-un drum plin de gropi în care localnicii susţin că îşi avariau frecvent autovehiculele. Imagini cu operaţiunea de asfaltare au fost postate pe reţelele sociale, acestea fiind însoţite de mesaje critice la adresa Consiliului Judeţean Suceava, acuzat de lipsă de implicare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit imaginilor postate pe reţelele sociale, drumul asfaltat pe o porţiune de câţiva metri este drumul judeţean 208 A, care face legătura între Suceava şi Dolhasca. Tronsonul este inclus în Axa Rutieră Strategică 1 Suceava- Iaşi, din care două loturi se află pe teritoriul judeţului Suceava, cu o lungime totală de 75,739 Km.
 

 
Imaginile postate pe reţelele sociale sunt însoţite de mesaje critice la adresa Consiliului Judeţean Suceava şi a preşedintelui acestei instituţii, Gheorghe Flutur.
Jurnaliştii de la telem.ro scriu că în urmă cu câţiva ani şi locuitorii din comuna ieşeană Butea au pornit o acţiune similară, în urma căreia fostul primar şi şase localnici au plombat un kilometru de drum, fără să aibă autorizaţie pentru lucrări, aceştia fiind trimişi in judecată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.