Doi şoferi cu alcoolemie de 0,96 mg/l, respectiv 0,71 mg/l au fost depistaţi în trafic de către poliţiştii suceveni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Suceava a transmis că în noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii au oprit în trafic, în Rădăuţi, un autoturism, care circula pe strada Ştefan Cel Mare.
 
„La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat din comuna Marginea, jud. Suceava, acesta fiind singur în autoturism. Întrucât şoferul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilometru, rezultând o alcoolemiei de 0,71 mg/l alcool în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
El este cercetat pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.
 
De asemenea, poliţiştii au mai oprit, la sfârşitul acestei săptămâni, în comuna Ciocăneşti, un şofer de 36 de ani din comuna Iacobeni. 
 
„Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost  testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. Astfel, s-a procedat la conducerea şoferului la Spitalul Municipal Vatra Dornei, în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei”, a mai precizat sursa citată.
 
Conducătorul auto este cercetat, de asemenea, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau alte substanţe.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.