Centrul Infotrafic a anunţat, miercuri, că s-au impus restricţii de viteză şi de tonaj pe DN 17 A, în judeţul Suceava, pe podul peste râul Moldoviţa, din cauza precipitaţiilor abudente. Viteza de deplasare impusă este de maxim 30 de kilometri la oră şi este permis accesul autoturismelor cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat, miercuri, că pe DN 17 A, în localitatea Vatra Moldoviţei, judeţul Suceava, sunt instituite restricţii de viteză şi tonaj pe podul peste râul Moldoviţa, din cauza precipitaţiilor abundente din ultima perioadă.

Viteza de deplasare impusă este de maxim 30 kilometri la oră şi este permis accesul autoturismelor cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone.

De asemenea, se circulă pe un singur fir, alternativ, prin dirijare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.