Rata de promovare la examenul de bacalaureat în judeţul Suceava este de 73,49 la sută înainte de contestaţii, cu peste două procente în plus faţă de cea înregistrată anul trecut. Niciun candidat nu a reuşit să obţină media 10.00, cea mai mare medie fiind 9,95.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, rata de promovare în acest an la examenul de bacalaureat este de 73,49 la sută, faţă de 71,19 la sută anul trecut.

În judeţul Suceava, la acest examen s-au înscris 5.192 de candidaţi, din care 4.960 au fost prezenţi. Dintre aceştia, 3.645 de elevi au reuşit să promoveze examenul.

În acest an, în judeţ nu s-a înregistrat nici o medie de 10.00, cea mai mare medie - 9,95 - fiind obţinută de o elevă de la Colegiul "Mihai Eminescu" din municipiul Suceava.

La Colegiul "Ştefan cel Mare" din Suceava, toţi candidaţi înscrişi au promovat examenul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.