Sublocotenentul post mortem Mădălin Stoica, ucis la jumătatea lunii septembrie în teatrul de operaţii din Afganistan după explozia unei maşini capcană a fost desemnat, joi, Cetăţean de onoare al judeţului Buzău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit expunerii de motive care fundamentează proiectul de hotărâre aprobat în unanimitate de consilierii judeţeni în şedinţa ordinară a lunii octombrie, titlul se acordă în semn de recunoştinţă.  iar Consiliul Judeţean Buzău îşi asumă toate cheltuielile pentru amenajarea mormântului militarului. 
 
FOTO: Ciprian Sterian
FOTO: Ciprian Sterian
 
Preşedintele CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu şi cei doi vicepreşedinţi au înmânat soţiei şi fiicei militarului erou, o diplomă, o plachetă şi un buchet de flori în culorile drapelului naţional.
FOTO: Ciprian Sterian
FOTO: Ciprian Sterian
Totodată preşedintele Consiliului Judeţean Buzău i-a oferit fiicei militarului Mădălin Stoica o bicicletă pe care şi-o dorea de mult timp şi  a acordat familiei prin dispoziţia preşedintelui Consiliului judeţean un ajutor financiar de 5.000 de lei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.