Societatea de Transport Bucureşti (STB) anunţă că, începând de luni, va înfiinţa linia de autobuze 343, între Institutul Oncologic şi Platforma Pipera, şi va suplimenta numărul de tramvaie pe liniile 16 şi 36.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În vederea creşterii capacităţii de transport în zona Platformei Pipera, începând cu data de 08.07.2019, ca urmare a solicitării Primăriei Capitalei şi a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti-Ilfov (ADTPBI), Societatea de Transport Bucureşti va înfiinţa linia de autobuze 343”, a transmis, sâmbătă, STB.

Sursa citată a precizat că noua linie va funcţiona între Institutul Oncologic şi Platforma Pipera pe următorul traseu: Şoseaua Fundeni, Şoseaua Colentina, Strada Doamna Ghica, Bd. Dimitrie Pompeiu, cu retur pe Bd. Dimitrie Pompeiu, Str. Gara Herăstrău, Şoseaua Pipera, Şoseaua Bucureşti Nord, Strada Petricani, Strada Doamna Ghica şi Şoseaua Fundeni.

De asemenea, de la aceeaşi dată, STB va suplimenta numărul tramvaielor pe liniile 16 si 36, astfel încât capacitatea de transport va creşte cu 20%, iar timpul programat de aşteptare în staţii va scădea la 8 minute pe linia 16 şi la 10 minute pe linia 36.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.