Trupa "Licurici" a Bibliotecii Metropolitane Bucureşti va susţine, din 18 februarie, spectacole de teatru de păpuşi pentru copiii din trei spitale din Capitală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Primăriei Capitalei, în cadrul proiectului "Dincolo de ziduri”, Teatrul de păpuşi "Licurici” al Bibliotecii Metropolitane Bucureşti şi Asociaţia Taxiul cu Bomboane vor susţine reprezentaţii de teatru şi lectură în copiilor din trei spitale bucureştene, începând din 18 februarie.

Astfel, pe parcursul anului, în fiecare zi de marţi, teatrul de păpuşi poposeşte la Spitalul Clinic de Copii Dr. "Victor Gomoiu”, în fiecare miercuri la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu”, iar joia la Centrul de Recuperare pentru Copii "Dr. Nicolae Robănescu”.

"Licurici” este singurul teatru de păpuşi din cadrul unei biblioteci de interes public, care are o activitate de peste 40 de ani.

Asociaţia Taxiul cu Bomboane s-a implicat, din anul 2012, în diverse acţiuni caritabile, precum "Seara de Poveste”, "Pui de Pernă pentru Pui de Om”, "Ciorăpelul cu Bomboane”, "De Vorbă cu Delfinii”.

Biblioteca Metropolitană Bucureşti este o reţea de biblioteci publice, aflată sub patronajul Primăriei Municipiului Bucureşti, care facilitează accesul la informare şi lectură, prin serviciul gratuit de împrumut la domiciliu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.