Arhiepiscopia Bucureştilor va organiza duminică, la biserica Sfântul Nicolae - Broşteni, o slujbă de pomenire a celor 64 de persoane care şi-au pierdut viaţa acum 7 ani în tragicul incendiu din clubul Colectiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Slujba Sfintei Liturghii, care va fi săvârşită în biserica parohiei Sfântul Nicolae - Broşteni situată în apropierea fostului club Colectiv, va începe la ora 8.30, anunţă Patriarhia României. 

La ora 12.00, este programată slujba parastasului, care va fi săvârşită în curtea bisericii Sfântul Nicolae - Broşteni, la monumentul edificat în memoria tinerilor de către Arhiepiscopia Bucureştilor, la iniţiativa Preafericitului Părinte Patriarh Daniel. 

De la ora 13.00, va fi săvârşită slujba parastasului, în faţa fostului club Colectiv de un sobor format din 10 preoţi. Cu acest prilej va fi depusă o coroană de flori din partea Părintelui Patriarh Daniel în memoria celor pomeniţi.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.