Peste 18.000 de sibieni protestează pe străzi, sâmbătă seară, urmând ca la ora 22.00 să se reunească în Piaţa Mare pentru a intona Imnul României şi cel al Uniunii Europene. În faţa PSD manifestanţii au scandat: "Cine sunteţi voi, să treceţi peste noi”, dar şi "Hoţu' cu mustaţă ne-a furat pe faţă!”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru a cincea seară consecutiv, sibienii au ieşit în stradă pentru a protesta. Sâmbătă seara, sibienii poartă un steag uriaş şi strigă "Cine sunteţi voi, să treceţi peste noi”, dar şi "Hoţu' cu mustaţă ne-a furat pe faţă!”.

În jurul orei 19.30, manifestanţii au plecat din Piaţa Mare, locul tradiţional de reunire a protestatarilor, iar la ora transmiterii acestei ştiri sunt la jumătatea traseului pe care au de gând să-l facă în această seară.

În faţa sediului PSD s-a lăsat o coroană şi s-a strigat "Hoţii”.

Protestatarii sunt tot mai îndârjiţi, iar anularea, retragerea sau abrogarea ordonanţei 13/2017 nu i-ar mai satisface. Oamenii vor anularea sau retragerea ordonanţei, nu abrogarea acesteia, dar şi căderea Guvernului şi alegeri anticipate.

La ora 22.00, în Piata Mare, protestatarii vor intona Imnul Romaniei si pe cel al Uniunii Europene, fiind făcută mobilizare pe Facebook în acest sens.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.