Primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, anunţă că au fost atribuite prin licitaţie contracte pentru serviciile de proiectare pentru Faleza Dunării, astfel încât locul să devină unul atractiv pentru petrecerea timpului liber.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primăria municipiului Galaţi informează, într-un comunicat de presă transmis miercuri, că pentru punerea în valoare a Falezei Dunării şi a Văii Ţiglinei au fost achiziţionate serviciile de proiectare necesare, în urma licitaţiei publice.

"Am făcut paşi importanţi astfel încât Faleza Dunării şi Valea Ţiglinei să devină pe viitor spaţii moderne şi atractive pentru petrecerea timpului liber. Au fost atribuite prin licitaţii contractele pentru serviciile de proiectare care trebuie finalizate în termen de 8 luni, iar valoarea acestora este de aproximativ 2,5 milioane de lei fără TVA. Ne dorim ca Faleza Dunării să îmbine un circuit cultural dat de monumentele de for public, unul sportiv şi unul de promenadă, pe lângă multe alte posibilităţi de relaxare. În ceea ce priveşte Valea Ţiglinei ne dorim amenajarea peisagistică a întregului areal, cu trasee pentru diverse sporturi, locuri de joacă şi multe altele pentru petrecerea timpului liber în mod active", a transmis primarul Galaţiului, Ionuţ Pucheanu. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.