Cursurile vor fi suspendate, marţi, din cauza viscolului, şi în judeţul Buzău, a stabilit, luni seară, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Având în vedere evoluţia fenomenelor meteo de luni, precum şi prognoza meteo pentru orele următoare, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Buzău s-a întrunit luni seară în şedinţă extraordinară şi a decis suspendarea cursurilor în toate unităţile de învăţământ din judeţul Buzău în data de 27 februarie", au anunţat autorităţile judeţene.

Creşele şi grădiniţele cu program prelungit din municipiul Buzău rămân deschise penmtru părinţii care nu au cu cine îşi lăsa copiii.

Şcolile rămân închise şi marţi în Bucureşti şi în judeţele Dolj, Constanţa, Tulcea, Giurgiu, Ilfov şi Teleorman, în timp ce în Brăila şi Olt cursurile sunt suspendate atât marţi, cât şi miercuri. În judeţele Călăraşi şi Mehedinţi marţi vor fi închise doar anumite şcoli.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.