Poliţiştii au intervenit, miercuri, în urma unui conflict spontan produs în Sectorul 2 al Capitalei, în urma căruia 10 persoane au fost duse la audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În cursul acestei zile, 10 august a.c., în jurul orei 17.00, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 7 au fost sesizaţi cu privire la un conflict spontan între mai multe persoane, pe o stradă din Sectorul 2. Poliţiştii s-au deplasat, de urgenţă, la faţa locului care au identificat persoanele în cauză şi au demarat verificările”, a transmis, miercuri, Poliţia Capitalei.  

Sursa citată a precizat că, de asemenea, a fost prezent un echipaj de prim ajutor, însă nicio persoană implicată în eveniment nu a necesitat îngrijiri medicale de specialitate ori transportul la spital. 

”Pentru a asigura un climat optim de ordine şi siguranţă publică, au fost solicitate, în sprijin, echipe din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, totodată fiind direcţionate în zonă şi echipaje de poliţie de la secţiile limitrofe.  În urma verificărilor, 10 persoane implicate în eveniment au fost conduse la sediul secţiei, în vederea stabilirii situaţiei de fapt urmând a se dispune măsurile legale ce se impun”, au mai transmis poliţiştii.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.