Şase persoane au fost salvate în urma intervenţiilor salvamontiştilor din ultimele 24 de ore, fiind predate Ambulanţei sau SMURD pentru a fi transportate la spital. O altă persoană a fost găsită decedată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Salvamont Romania, în ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 9 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor. Astfel, au fost câte două apeluri pentru Salvamont Gorj, Salvamont Prahova şi Salvamont Buşteni, şi pentru Salvamont Judeţul Braşov, respectiv câte un apel pentru Salvamont Sibiu, Salvamont Alba şi Judeţul Hunedoara.

”În cazul acestor intervenţii au fost salvate 6 persoane, dintre acestea o persoană a fost predată Serviciului de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital. Din păcate, o persoană a fost găsită decedată şi a fost transportată şi predată serviciului IML”, au transmis reprezentanţii Salvamont.

De asemenea, s-au primit 23 apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.