Mai multe intervenţii ale pompierilor de la ISU Bucureşti-Ilfov au avut loc, sâmbătă după-amiază, în Capitală, unde mai mulţi copaci au căzut. Zona de află sub avertizare cod galben de instabilitate atmosferică, la fel ca majoritatea judeţelor ţării. În multe alte judeţe, ANM a emis avertizări cod poortocaliu de averse torenţiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform bilanţului transmis de ISU Bucureşti-Ilfov, sâmbătă, până la ora 18:00, echipajele din cadrul Inspectoratului au gestionat şapte intervenţii. Şase dintre acestea au avut loc în municipiul Bucureşti şi una în judeţul Ilfov.

„Acestea au constat în îndepărtarea a şase copaci şi o inundaţie la o casă. Au fost avariate şapte autoturisme”, informează reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

Mare parte a ţării, inclusiv Capitala, se află, sâmbătă, sub avertizare cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată, atenţionarea fiind valabilă până la ora 23.00.

De asemenea, Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare cod portocaliu de averse torenţiale şi pentru judeţele Constanţa, Caraş-Severin, Hunedoara, Timiş, Arad şi Sibiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.