Federaţia SANITAS anunţă, marţi, că a fost înregistrat la la Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale Contractul Colectiv de Muncă, pentru domeniul Sănătate, şi se aşteaptă publicarea în Monitorul Oficial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În data de 11 septembrie a.c. a fost înregistrat la Direcţia Dialog Social a Ministerului Muncii şi Solidarităţii Sociale Contractul Colectiv de Muncă la nivel de Sector de Negociere Colectivă Sănătate pe anii 2023 – 2024. Începând cu această dată, CCM-ul produce efecte”, a transmis, marţi, SANITAS.

Sursa citată a precizat că urmează publicarea în Monitorul Oficial.

Federaţia SANITAS anunţa, în 5 septembrie, că a semnat Contractul Colectiv de Muncă la nivel de Sector Bugetar Sănătate pentru perioada 2023 – 2025, iar preşedintele Federaţiei, Leonard Bărăscu, apreciază că drepturile salariaţilor dins ector sunt mai bine protejate.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.