Federaţia Sanitas anunţă, marţi, că greva japoneză va contimia, până când autorităţile ”vor pricepe că aşa nu se mai poate”. ”Dacă sistemul de sănătate cade, credeţi că vreun politician va schimba biroul cu combinezonul?”, au transmis sindicaliştii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Continuăm protestul până când autorităţile vor pricepe că aşa nu se mai poate”, a transmis, marţi, Federaţia saitas, printr-o postare pe Facebook.

Sindicaliştii fac referire la multiplele infectări cu noul coronavirus în rândul personalului medical.

”Dacă sistemul de sănătate cade, credeţi că vreun politician va schimba biroul cu combinezonul?”, au mai transmis sindicaliştii.

Sindicaliştii din Sănătate au declanşat, în 7 octombrie, cu ocazia Zilei Mondiale a Muncii Decente, un protest sub forma grevei japoneze, cerând, printre altele, remuneraţie corectă, securitate în timpul serviciului, participare activă în luarea de decizii şi egalitate de şanse. Sindicaliştii acuză epuizarea fizică şi psihică.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.