O explozie neurmată de incendiu s-a produs, luni, într-un salon al unui spital din Ploieşti, iar o femeie de 80 de ani a suferit arsuri. Femeia era în comă la momentul producerii deflagraţiei, fiind dependentă de oxigen.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Bătrâna care a suferit arsuri în urma exploziei produse în Spitalul Movila din Ploieşti, secţie exterioară a Spitalului Judeţean de Urgenţă, este în stare gravă, dar stabilă, a declarat pentru News.ro managerul unităţii sanitare, medicul Bogdan Nica.

Potrivit acestuia, bătrâna a suferit arsuri de gradele unu şi doi pe 15% din suprafaţa corpului, a fost îngrijită de chirurgii plasticieni şi se află la terapie intensivă.

La momentul producerii exploziei, femeia se afla ”în stare comatoasă foarte gravă cu risc vital”, a precizat Bogdan Nica.

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti a mai declarat că nu are date privind cauza exploziei, specialiştii urmând a se exprima în acest sens.

UPDATE:  ”Victima era in comă in momentul producerii deflagraţiei, dependentă de oxigen”, anunţă ISU Prahova.

Instituţia precizează că femeia prezintă arsuri pe 16% din suprafaţa corporală şi la nivelul cailor aeriene. 

”Va fi intubată şi transportată la UPU Ploieşti”, a mai transmis ISU Prahova. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ISU Prahova anunţă, luni, o explozie neurmată de incendiu într-un salon al Spitalului de Boli Infecţioase din Ploieşti – Spitalul Movila.

”Pacientă de sex feminin, aproximativ 80 ani, a suferit arsuri. Este singura victimă, este conştientă, cu arsuri pe aproximativ 50% din suprafaţa corporală”, anunţă ISU Prahova.

Sirsa citată a precizat că se deplasează la faţa locului ambulanţa de Terapie Intensivă mobilă.

”De asemenea, s-au deplasat 3 autospeciale de stingere, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă”, a mai transmis sursa citată.

Deocamdată nu s-a stabilit exact împrejurările producerii deflagraţiei.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.