Preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea, anunţă, luni, că a fost finalizată o nouă investiţie în Sănătate, Spitalul de Boli Infecţioase Galaţi având un spaţiu medical nou pentru îngrijirea pacienţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Spitalul de Boli Infecţioase are un spaţiu nou pentru spitalizarea de zi (internare de maximum 12 ore). Totul a fost amenajat de la zero, de la cabinetele de consultaţii la sala de aşteptare şi zona pentru recoltat analize medicale (ecografii, biopsie tegument şi ţesut subcutanat, analize de laborator pentru diagnosticarea bolilor şi monitorizarea tratamentului)”, anunţă, luni, preşedintele CJ Galaţi.

Costel Fotea a precizat că, anual, în noul spaţiu, în care va funcţiona spitalizarea de zi pentru toate cele trei secţii ale spitalului, vor fi îngrijiţi şi examinaţi medical aproximativ 12.000 de pacienţi.

De asemenea, a fost amenajat şi un spaţiu conex în care va funcţiona un cabinet pentru evaluarea psihologică, investiţia a fiind realizată cu bani din bugetul Consiliului Judeţean Galaţi.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.