Consiliul Judeţean Cluj a dotat Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii cu 23 de noi echipamente medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În cadrul unităţii sanitare aflate în subordinea forului administrativ judeţean au fost livrate şi date în funcţiune un ecograf de înaltă performanţă pentru pediatrie, un sistem de compresie pneumatică intermitentă a membrelor inferioare, un electrocauter cu radiofrecvenţă, 10 injectomate şi 10 infuzomate”, anunţă, joi, Consiliul Judeţean Cluj.

Valoarea totală a investiţiei s-a ridicat la 419.635 de lei, banii fiind asiguraţi integral din bugetul propriu al CJ Cluj.

”Continuăm să acordăm spitalelor clujene sprijinul necesar pentru realizarea investiţiilor şi derularea activităţii în cele mai bune condiţii. Ne dorim să contribuim la oferirea unor servicii medicale de cea mai bună calitate, aparatura medicală recent achiziţionată având rolul de a îmbunătăţi starea de sănătate a micilor pacienţi. Sănătatea este şi va rămâne prioritatea noastră absolută!”, a declarat Alin Tişe, prşedintele CJ Cluj.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.