Managerul Spitalului Judeţean Bistriţa, Gabriel Lazany, anunţă, marţi seară, că se vor putea face în curând mamografii digitale în Policlinica unităţii medicale. Aparatul performant a ajuns în unitate, fiind în plin proces de operaţionalizare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

 

”În curând, pacientele din Bistriţa-Năsăud şi nu numai, vor putea beneficia de investigaţii medicale de specialitate, oferite de unul dintre cele mai performante mamografe digitale existente pe piaţă”, anunţă, marţi seară, managerul Spitalului Judeţean Bistriţa, Gabriel Lazany.

Acesta a precizat că investiţia este realizată din fonduri alocate de Ministerul Sănătăţii - 90% şi cofinanţată de Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud-10%.

Managerul unităţii medicale publică, pe contul de Facebook, mai multye forografii care arată că aparatul a ajuns în spital, fiind în plin proces de operaţionalizare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.