Salvamontiştii anunţă, miercuri, că au intervenit, în ultimele 24 de ore, la un număr foarte mare de solicitări, 20 de persoane fiind rănite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”O nouă zi de foc pentru salvamontiştii din întreaga ţară, solicitaţi să intervină la un număr foarte mare de intervenţii montane”, au transmis, miercuri, salvamontiştii.

Potrivit acestora, în ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 45 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor.

Cele mai multe apeluri au vizat formaţiunile din Sinaia şi Cluj, câte 8 apeluri, şi Lupeni, şapte apeluri.

”În cazul acestor intervenţii au fost salvate 46 persoane, dintre acestea 19 fiind predate la Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital şi o persoana a fost predata la elicopterul SMURD pentru transport aerian la spital”, au mai transmis salvamontiştii.

Potrivit acestora, s-au mai primit 41 apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană si despre domeniile schiabile.

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.