Un număr de 11 persoane au fost salvate, după apelurilor efectuate la Dispeceratul Naţional Salvamont, în ultimele 24 de ore, patru dintre ele fiind predate Serviciului de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital. Au mai fost primite 31 apeluri prin care erau solicitate sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unei postări de duminică pe pagina de Facebook a Salvamont, în ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont au fost primite 10 apeluri prin care era solicitată intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor, astfel: două apeluri pentru Salvamont Sibiu, un apel pentru Salvamont Buşteni, un apel pentru Salvamont Bihor, un apel pentru Salvamont Bistriţa Năsăud, un apel pentru Salvamont Bran, un apel pentru Salvamont Săcele, un apel pentru Salvamont Predeal, un apel pentru Salvamont Judeţul Braşov, un apel pentru Salvamont Cluj.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.