Drumul Naţional 22 care leagă municipiul Râmnicu Sărat de Brăila a fost redeschis circulaţiei, marţi dimineaţă, pentru autovehiculele cu masa totală maxim autorizată mai mică de 3.5 tone.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acesta era ultimul tronson de drum national încă închis încă de sâmbătă, din cauza viscolului puternic care nu a permis drumarilor să acţioneze pentru deszăpezire.
 
”Odată cu reluarea traficului pe DN 22  judeţul Buzău revine la normalitate. Au fost zile de acţiune integrată, traversate fără victime. Si, ceea ce este cel mai important,  am simţit că oamenii au încredere  şi, mai mult decât oricând, respectă indicaţiile şi instrucţiunile. Oamenii au stat liniştiţi, convinşi că toate structurile lucrează în sprijinul comunităţii, că se fac toate eforturile posibile pentru ca drumurile să fie redate traficului cât de repede posibil, în condiţii de siguranţă. Le mulţumesc tuturor celor implicaţi în gestionarea situaţiilor trăite în aceste zile”, a transmis prefectul judeţului Buzău Daniel Ţiclea.
 
Cu toate acestea, DN 22 rămâne închis pentru traficul cu autovehicule mai mari de 7,5 tone care trebuie să aleagă o altă rută pentru a ajunge la Brăila.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.