Traficul rutier va fi restricţionat, temporar, începând de duminică noapte, pe DN 1 - Pasajul Ikea, pentru desfăşurarea unor lucrări la rosturile de dilataţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Brigăzii Rutiere, în vederea executării unor lucrări de reparaţie şi înlocuire a rosturilor de dilataţie pe DN 1 - km 8+530 - km 9+235 - Pasaj Ikea, calea 2, sector 1, Municipiul Bucureşti, din această noapte se vor institui restricţii de circulaţie.
 
Astfel, în perioada 4-13 iulie, se va restricţiona traficul rutier pe banda III de circulaţie a D.N.1 (km 8+530 - km 9+235), sensul de deplasare Ploieşti-Bucureşti, cu asigurarea a două benzi de circulaţie.
 
În perioada 14-23 iulie, se va restricţiona traficul rutier pe banda II de circulaţie a D.N.1 (km 8+530 - km 9+235), sensul de deplasare Ploieşti-Bucureşti, cu asigurarea a două benzi de circulaţie.
 
În perioada 24 iulie - 2 august, se va restricţiona traficul rutier pe banda I de circulaţie a D.N.1 (km 8+530 - km 9+235), sensul de deplasare Ploieşti-Bucureşti, cu asigurarea a două benzi de circulaţie.
 
Brigada Rutieră le recomandă şoferilor să circule cu prudenţă, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să semnalizeze din timp înaintea schimbării benzii de circulaţie şi să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri. 
 
Totodată, pentru evitarea valorilor de trafic ridicate care se pot înregistra în zona lucrărilor, se recomandă şoferilor care se deplasează pe direcţia Ploieşti-Bucureşti să utilizeze şi breteaua pasajului către sensul giratoriu (acces centre comerciale), aflat la sol, sub pasaj.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.