Circulaţia rutieră va fi restricţionată miercuri, în zona centrală a Capitalei, pentru mitingul organizat de sindicaliştii din Cartel Alfa şi Sindicatul Naţional al Poliţiştilor, care vor protesta în faţa Guvernului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Brigăzii Rutiere, traficul va fi restricţionat între orele 8.30 şi 16.30 pe Şos. Kiseleff, între str. Arh. Ion Mincu şi Piaţa Victoriei, precum şi de la Arcul de Triumf, în funcţie de numărul participanţilor/mijloacelor de transport. De asemenea, în Piaţa Victoriei, traficul va fi asigurat în dublu sens în faţa Guvernului, între Bd. Aviatorilor şi Calea Victoriei, respectiv Bd. Lascăr Catargiu.

Poliţiştii Brigăzii Rutiere mai precizează că nu se va permite accesul în Piaţa Victoriei din Str. Buzeşti, din Bd. Nicolae Titulescu şi din Bd. Ion Mihalache, iar pe strada Paris şi pe breteaua Iancu de Hunedoara, traficul va fi direcţionat doar către Bd. Aviatorilor.

Sindicaliştii din Cartel Alfa şi din Sindicatul Naţional al Poliiţiştilor protestează miercuri, în faţa Guvernului, nemulţumiţi de măsurile anunţate de Executiv, în special de transferul contribuţiilor de la angajator către angajat, ceea ce va detemina ca majorarea salarială anunţată pentru debutul anului 2018 să nu se regăsească, de fapt, în veniturile nete.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.