Reprezentanţii Complexului Energetic Oltenia au precizat că 14 salariaţi au fost răniţi, dintre care trei au murit, după ce muncitorii care au avut o intervenţie mecanică au urcat într-un mijloc auto pentru fi transportaţi la sediu, iar în timpul coborârii pe o pantă, autovehiculul a derapat pe pod şi a căzut peste transportor. Aceştia au adăugat că evenimentul a fost comunicat organelor abilitate pentru a fi cercetate şi stabilite cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii acestuia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În data de 17.01.2023, în jurul orei 13:00, în perimetrul carierei Jilţ Sud, personalul care a participat la intervenţia mecanică la Excavatorul 1400-05 a urcat într-un mijloc auto pentru a se deplasa la sediu. În timpul coborârii pe o pantă, înaintea podului de traversare a transportatorului cu bandă T 204, autovehiculul a derapat pe pod şi a căzut peste transportor, impactul soldându-se cu 16 victime. Printre acestea se numără 14 salariaţi ai CE Oltenia, din care 3 au decedat”, au transmis reprezentanţii Complexului Energetic Oltenia, marţi, într-un comunicat de presă.

Conform sursei citate, evenimentul a fost comunicat organelor abilitate pentru a fi cercetate şi stabilite cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii acestuia.

„Conducerea şi colectivul CE Oltenia îşi exprimă regretul faţă de tragicul eveniment care a avut loc şi transmite sincere condoleanţe familiilor îndurerate”, mai indică sursa menţionată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.