Ministrul Transporturior, Răzvan Cuc, le-a spus directorilor Direcţiilor de Drumuri şi Poduri, la o şedinţă, că nu este de acord ca ministerul să dea socoteală pentru ceea ce ei nu fac şi că vrea ca performanţele lor să fie evaluate mai des, iar cei care nu sunt competenţi să fie schimbaţi din funcţii. "Cred că dumneavoastră, în calitatea de directori DRDP, trebuie să vă mobilizaţi mai bine şi să rezolvaţi problemele care apar. Trebuie ca programul de birou să îl reduceţi la minim şi să fiţi prezenţi pe şantiere", a afirmat Cuc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cucm a convocat, duminică, o şedinţă, la sediul ministerului, la care au participat directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Narcis Neaga, şi conducerea Direcţiilor Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP), se arată într-un comunicat de presă transmis de Ministerul Transporturilor.

La şedinţă s-a discutat despre starea actuală a infrastructurii, măsurile întreprinse până în prezent pentru creşterea siguranţei în trafic, problemele întâmpinate în relaţia cu constructorii.

"Nu pot să fiu de acord ca ministerul să dea socoteală pentru ceea ce dumneavoastră nu faceţi. Cred că dumneavoastră, în calitatea de directori DRDP, trebuie să vă mobilizaţi mai bine şi să rezolvaţi problemele care apar. Trebuie ca programul de birou să îl reduceţi la minim şi să fiţi prezenţi pe şantiere. I-am cerul domnului director general să găsească o modalitate în care să vă evalueze performanţele cât mai des, iar cei care nu fac faţă să lase locul pentru cei competenţi. Astfel, aştept să văd la dumneavoastră o execuţie bugetară de 50% până la sfârşitul lunii iunie şi 100%, la finalul anului", le-a spus Răzvan Cuc.

El a adăugat că "nimeni din această ţară nu mai are răbdare".

"Singura dumneavoastră susţinere pentru funcţia pe care o ocupaţi este calitatea muncii prestate. Acum suntem în momentul în care nimeni din această ţară nu mai are răbdare. Toţi românii vor să vadă că banii lor se duc şi în drumuri şi autostrăzi de calitate. Cu toţii ne dorim să circulăm prin ţară mult mai repede. Iar anul acesta, avem banii necesari pentru investiţii în infrastructură. Mai avem de aşteptat doar aprobarea bugetului. Dacă aveţi probleme cu constructorii trebuie să ni le spuneţi. Este bine să ne precizaţi şi soluţia şi fiţi siguri că, dacă este una rapidă şi conform legii, o vom aplica. Trebuie să înţelegeţi că, dacă nu vă faceţi treaba, veţi răspunde", a precizat ministrul Transporturilor.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.