Ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila a declarat, în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV, că n-a avut niciodată ca ţintă candidatura la alegerile prezidenţiale. Rafila susţine că persoanele care apar în topul sondajelor de opinie cu doi-trei ani înainte de alegeri nu mai ajung să candideze pentru cea mai înaltă funcţie în stat. De asemenea, ministrul Sănătăţii spune că nu e interesat de o candidatură la Primăria Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila a fost întrebat în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă de Prima TV, de ce nu mai apare în sondajele de opinie ca opţiune pentru alegerile prezidenţiale, în condiţiile în care, în urmă cu câteva luni, era pe primele locuri la capitolul „opţiune de vot”. 
 
”Nu pot să vă spun, pentru că nu am contribuit cu nimic nici la momentul în care eram inclus în aceste sondaje, nici la momentul în care nu mai sunt inclus în aceste sondaje. În România, în momentul în care nu te mai include cineva într-un sondaj, nu te mai întreabă nimeni de candidatura la prezidenţiale. Am spus întotdeauna că eu nu am o ţintă în acest sens, sunt foarte relaxat, vreau să-mi fac bine treaba acolo unde lucrez. Întotdeauna când în sondaje apar numele unor oameni, care sunt pe primul sau pe al doilea loc cu doi sau trei ani înainte de alegeri, niciodată acei oameni nu vor candida la alegerile prezidenţiale”, a precizat Alexandru Rafila. 
 
Întrebat dacă e interesat de o candidatură la primăria Capitalei, ministrul Sănătăţii a răspuns: ”Nu! Am declarat asta în repetate rânduri. Administraţia locală e un domeniu interesant, dar primăria Capitalei e un domeniu care este prea ”challenging”  (provocator – n.r.) din multe punte de vedere şi, probabil, n-am eu suficiente abilităţi pentru acest domeniu. Niciodată n-am fost un concurent pentru doamna Firea”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.